Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odwaga

Popchnij swój los
W objęcia czułego serca
Ulżyj w swej wędrówce
Podczas której nosisz płaszcz
Cierpkiej samotności
Niechże skończy się
Spacerowanie samotne
Gdy ciszę rozrywają twoje kroki
Daj się ponieść uczuciom
A być może moment wahania
Zniknie bezpowrotnie
Aby przerodzić się w miłość
Drugiego człowieka
Do ciebie

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • samotna_

    25 November 2022, 21:17

    Nadzieja na miłość...
    Ujmujący tekst.