Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głupia miłość.

Popatrzyłeś na mnie bajkowo
w wersji męskiej - byłoby to samochodowo
Rozebrana uśmiechem wyrzuciłam czujność
I kiedy wspięłam się na palce by powiedzieć jak kocham

Z bajki odjechałeś drogim samochodem
Tłumacząc mi dosyć szybko
że nie stać Cię na białego rumaka

a żeby mi nie było przykro
dałeś mi słodkiego buziaka.

5989 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!