Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Zasady''

Popatrz,jak wszystko,co cenne
zostało skrzętnie zatarte
i brak już czystych formuł
surowych i ostrych.

Głupota już dawno wygrała
nad przeklętym rozumem
żyje świetnością
króluje.

Trwajmy więc szaleństwem
by siebie uszczęśliwić
i zatracić się mocno tak
by cudnie ożywić.

Rozum już zawsze traktujmy jak wroga
jeśli chcemy duszę naszą
kompletną zachować.

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!