Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie

Popatrz na te spracowane dłonie
One tyle trudu zniosły, tyle udźwignęły
Dla Ciebie
Popatrz na te zmęczone oczy
One pokażą ci ile radości i błysku wciąż się w nich kryje
Dla Ciebie
Wsłuchaj się w serce
Ono przemilczy cierpienia, i tylko szeptem ci powie że
Kocha
I wciąż bije dla Ciebie

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!