Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznanie

Popatrz na mnie!
Popatrz na mnie i powiedz mi,
Jestem obrazem twoich marzeń?
Czy mogę kiedyś zostać ich spełnieniem?

Spotkałem moje przeznaczenie - Ciebie,
Po co więc mam narzekać?
Razem z Tobą buduję dom pełen wzmocnień,
A fundamenty nigdy nie zostaną przerwane.

Spójrz na mnie!
To Ty nauczyłaś mnie co to prawda,
I jak wierzyć w Nas.
To Ty nauczyłaś mnie być sobą.

Przy Tobie,
Na naszej wspólnej drodze zwanej "życiem",
Przy Tobie,
Pozostanę prawdziwy.
Na zawsze.

10 062 wyświetlenia
64 teksty
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!