Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Po pajęczynie ciszy grasz
zrywając struny przeszłości
jedna po drugiej

Burząc świat,
który znałam od tak dawna

Dziś za oknem
rozwieszam kurtyny niepewności,
stąpam po autostradzie niewiadomych

a na szyi zawieszam
sinusoidę chaosu
uplecioną z
własnych uczuć

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • 22 November 2017, 12:01

    Dziekuje

  • fyrfle

    21 November 2017, 22:59

    Poezja jak to mówią przez duże M

  • Adnachiel

    21 November 2017, 10:36

    Piękny, pełen emocji wiersz.