Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatki...

Popadam przez Ciebie w depresję,
Te kłótnie mnie wykańczają.
Popadam też w agresję,
Bo te problemy mnie przytłaczają.
I z niczym sobie nie radzę,
Bo w martwym punkcie utkwiłam
I Czuję że Ciebie też tracę,
Albo nawet już dawno straciłam.

12 437 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!