Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ugrzęzłe w latach

Popadam i tworzę,
nie upadek.
Piszę.
Natchniona maluję,
nic takiego.
Wiersze.
Ujęta składam,
nic wielkiego.
Film.
Obudził sztukę,
Ugrzęzłą -
w latach.
Zastały zmysł,
piękna,
melodi.
Popadłam - artyzm,
nowa dekada.

14 528 wyświetleń
204 teksty
2 obserwujących
  • PetroBlues

    25 February 2020, 04:58

    Jak nie lubię układu wiersza w tzw "paragon", tak tutaj mi się podoba... ;)

    Już sam wstęp mnie przekonał. Potem już samo popłynęło...słowami ;)

    Pozdrawiam :)