Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukarana

Ponoszę karę
Za cudze grzechy i przewinienia
Choć jestem niewinna

Zamknąłeś mnie za kratami ciszy
Zakuwając w kajdany obojętności
Bez procesu, sądu, prawa do obrony

W więzieniu życia
Poruszam się bez Ciebie
Czekając naiwnie na ułaskawienie ...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • Malusia_035

    21 December 2017, 09:15

    obojętność to straszliwa kara ,smutny ale podoba się :)

    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    20 December 2017, 12:32

    O tak , kajdany obojętności muszą być straszne...lub spokojem.