Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień

Po nocy ciężkiej
Od niczego
Szamponem rumiankowym
Zmywam z siebie
Grzechy snów
Wycieram do sucha
Bezczelne marzenia
Owijam się szczelnie
W szlafrok codzienności

Przetrwać do nocy.
Spotkać choć cień.

4467 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • dana1596

    4 June 2014, 10:32

    czyli poranek po ciężkiej nocy...:)
    Słoneczka życzę i pozdrawiam