Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomysł na sens

po niewczasie zrozumiesz
co śnią moje powieki

gdy wbrew nam
oporem dla głosu
niosę go w dal

dla sensu

i nie daję szans
na żadną odpowiedź
bo nic nie mogę

ja rosnę w siebie
po prostu
rosnę

nagle zamieniam się w wodę

164 wyświetlenia
4 teksty
0 obserwujących
  • Voyage

    24 October 2012, 22:37

    No..to chyba użytkownik był na lekcjach u pani shadee..dobry wiersz..ale ukradzionych wersów nie widzę..

    Będę tu do Cię zaglądał..
    I żeby mi nie było, że to moje konto, bo już jedna damulka małomiasteczkowa mnie posąsziła o konto bożki..

  • 24 October 2012, 12:31

    ładne kontrasty
    pozdr.

  • Gaia

    24 October 2012, 08:54

    Haha..... Kimkolwiek jesteś. A domyślam się kim. Bo trudno nie zgadnąć, zachowałeś jedynie formę mojego wiersza pt. Koncepcja istnienia. Doceniam trud, choć może ta zabawa niewiele Cię kosztuje. Jednak to zawsze żenada. Przekaz zrozumiałam świetnie. I powiem tyle. Jeśli i moja obecność przeszkadza Ci na cytatach, to życzę powodzenia. Tylko tyle. Liczyłam na mądrość. Wyszło jak zwykle.
    Świetna tendencja, utrzymująca cytaty na wysokim poziomie twórczości zostanie z pewnością przez Ciebie utrzymana.