Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brat tułacz.

Ponad setkę łóżek w życiu naliczyłeś
i dzielnie to wszystko przeżyłeś.
Dolicz ostatnie,
Tam bedzie łatwiej..
Wyzbadź się strachu,
My też to zrobimy
Po drodze smutki też gdzieś zgubimy.
Trwaj w szczęściu i Boga dobrobycie,
Spotkamy się kiedyś na sklepienia szczycie.
Cząstka ósemki, która sie wyrywała,
Będzie wciąż czuwać i tęskniąc czekała.

3279 wyświetleń
44 teksty
4 obserwujących
  • dark smurf

    27 February 2018, 20:44

    :)

  • 27 February 2018, 20:42

    O kimś, do kogoś

  • dark smurf

    27 February 2018, 20:41

    nie ładnie tak kimś pisać :)