Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowy sens

ponad obłokami unoszę swoją dusze
w dłoniach twoje serce kołysze
zwątpienia czasu nadszedł kres
wiara i nadzieją moja karmą
biegnie czas z dnia na dzień

winorośl kwitnie i rodzi owoce
soczyste i słodkie
do kosza zrywam je
karmie nasze uczucie
pielęgnuję podcinam chwasty

każda sekunda przy twoim boku
uskrzydla mnie i płynę
urzeczywistniam marzenia
to czas spełnienia

zanurzam łódź skrzydlatą w oceanie miłości
gdzie nie ma znojów z przeszłości
ponad horyzont brnę
słowo miłość nabiera nowy sens

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!