Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ponad nierealnym niebem,
pod nieprawdziwymi gwiazdami-
zawsze chce Cię całować.
Pod ociekającym pieszczotą
lipcowym opium-
Chcę cię całować
W wąskiej uliczce
pod parasolem nut
wśród nocnych chmur-
Zawsze chcę Cię całować

5776 wyświetleń
52 teksty
4 obserwujących
  • Innael

    29 July 2013, 14:32

    Choć tak krótki, to cały aż przepełniony uczuciem. A to wszystko ubrane w niezwykle subtelne słowa. Prosty przekaz - po prostu ,, chcę Cię całować''. Piękny ;)`

  • awatar

    29 July 2013, 12:29

    trzy miesiące szybko mijają