Menu
Gildia Pióra na Patronite

TY

Pomyślę o Tobie
Gdy chłód będzie chciał
Namieszać w moim sercu
Wspomnienia tak żywe
Od pocałunków cudownych
Uratują mą duszę
Przed upadkiem
Bo grzejesz mnie
Lepiej niż słońce

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!