Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zwyczajnie

Pomyśl o mnie...
Może choć przypadkiem
albo w chwili gdy nic innego
nie przychodzi ci do głowy.

Kiedy dłonie masz znudzone,
napisz do mnie
i kilka myśli przemyć
między słowami.

a kiedy ustom nie potrafisz
zajęcia znaleźć
to mnie zwyczajnie pocałuj
albo chociaż

Uśmiechnij się
Tak, jak tylko ty
Potrafisz.

11 159 wyświetleń
100 tekstów
20 obserwujących