Menu
Gildia Pióra na Patronite

🤗 DZIŚ 🤗

Pomyśl dziś swoje największe marzenie,
lecz nigdy tej myśli nie zdradzaj nikomu
a kiedy nadejdzie dnia jego spełnienie,
z twych całych sił szczęścia podziękuj zań Bogu.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych