Menu
Gildia Pióra na Patronite

Posłuchaj

pomylony czas
całkiem przysłonił drogę
ile wiary w nas
by zacząć jeszcze raz

tłumione ciszą we mnie
gorzkie słowa
kiedy mnie nie widzisz
tracą smak

może jeszcze inny
układ planet
będzie sprzyjał nam
w imię dobrych zmian

zapomniałeś dawno
już o sobie
o mnie kiedyś też
zapomni świat

wybieram dziś tylko
kilka wspomnień
w oczach moich już
nie znajdziesz gwiazd

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!