Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomstuję za Tobą
Nieśmiertelny
gdy w zaciszu zasp
dłonie rozpuszczają oczy
łzami.

Rozwarłam ramiona na
siedem spustów
zamknięte
- wbito we mnie
włócznie.
Uklękłam przed światem
by dał mi
Ciebie z powrotem
- zdeptano mnie w pył
anielski.
Unoszę się nad ziemią
w nicość
objęta
wiatrem zimowej
zawieruchy
i kicham
na miłość
wypluwając pytanie:

jak zaistnieć
skoro jest się niewidzialnym?

Dedykowane...

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
  • WilceeQ`

    25 December 2011, 20:31

    Całkiem inne widzenie, co jet docenione, poza tym samo pytanie cóż... nie tylko wzrok reagować może na uczucie.

  • No_One_

    25 December 2011, 14:00

    Wyjątkowo się podoba.