Menu
Gildia Pióra na Patronite

dwie strony

po mojej stronie
na przekór
wiem
to tam toczy się życie
ktoś mnie woła
obiecuje zabawę
lecz nie przejdę
tutaj jestem wolny
i ten smutek
szarość
są prawdziwe
a uśmiech szczery

po mojej stronie
zostanę

159 500 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!