Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś duszy ratunkiem

Pomogłaś
Zrobić krok do przodu
Serce stało się spokojne
Dlatego nabrałem pewności
Że każda minuta z tobą
Niesie intensywność
Gwarantującą
Życie pełne smaku

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!