Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Złego diabli nie wezmą"

Pomodliłam się do Boga, by ukarał mojego wroga.
W trosce o jego ciało, prosiłam, by nic mu się nie stało.
Moje życzenie zostało spełnione,
lecz wróg nie zrozumiał wcale i krzywdzi dalej.

11 191 wyświetleń
91 tekstów
4 obserwujących
  • yetick

    26 January 2020, 20:01

    Takie są efekty gdy o wroga dba się bardziej niż o siebie 😜

  • motylek96

    26 January 2020, 19:11

    Wrog zawsze zostanie wroguem bez wzgledu na naszą łaskawość. Trzeba zawsze być czujnym przed takim osobnikiem.

    od Joan40