Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla tych, którzy...

Pomimo, że jesteśmy tu
I tak nikt nas nie zauważa.
Jesteśmy jak niewidzialne szczęście, smutek,
Obojętność ludzi...
Gdy jednak ktoś nas zauważy
I tak nie liczy się za bardzo z naszym zdaniem,
Z tym co czujemy, o czym myślimy.
Pomimo tego, że każdy uważa iż nas nie potrzebuje,
Bo niby czemu i po co...
To jednak jesteśmy potrzebni jak tlen,
Dzięki któremu możemy żyć i normalnie funkcjonować,
Ponieważ tam gdzieś daleko, a może i blisko
Jest ktoś, kto nie może bez nas żyć...
Choć zdarza się często, że nie jesteśmy tego świadomi
Lub nie dopuszczamy takiej możliwości do naszej świadomości...

3114 wyświetleń
35 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!