Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomimo

Pomimo przeszkód, pomimo ran.
Wiedz mój kochany
Nigdy nie jesteś sam
Możemy chorować, możemy się starzec
Lecz nie przestaniemy przez życie nieść naszych marzeń
Chociaż na co dzień na twarz maskę wkładasz
Wciąż Cię poznaję i gdy to wszystko się skończy
Tylko z Tobą pragnę podziwiać piękno tego świata
Chwycić za rękę, ponownie odnaleźć
By tak jak dawniej było nam razem wspaniale
Im więcej dostaje od Ciebie szczęścia,
Tym więcej pragnę Ci dawać w zamian
Przynajmniej w snach na twych ustach, gorące pocałunki składać.
Nadzieja nigdy nie znika
Nigdy nie odchodzi
Jeśli nadal będziemy żyć dla siebie
Lęk przed przyszłością nas nie dogoni.

112 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!