Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pustynny kwiat "

Pomimo przeciwności
Łez smutku i radości
Niczym pustynny kwiat
Wzrastać każdego dnia
Pomimo suchej ziemi serc
Nie poddawać się
Walczyć o każdy dzień

281 818 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!