Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

Pomiędzy stronami
zamknięte ciepło
twoich spojrzeń.

Ile mnie a ile ciebie
tam, gdzie teraz jesteś?

Żar w słowie
a w ciemności
rosną pąki obaw.

Jak kleszcze
w połowie
odcinając dotyk.

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    20 February 2018, 21:19

    O, że ktoś jeszcze tutaj zagląda ... fajnie.
    Dzięki, Kati ;)

  • kati75

    20 February 2018, 11:01

    piękne dotknięcie słowem;)zabieram

  • silvershadow

    4 July 2015, 11:10

    Dziękuję Wam wszystkim za wizytę oraz dobre słowa.
    Malusiu_035 - bardzo mi miło. Z wzajemnością.
    Gaiu - to pozostawiam do wolnej interpretacji. Pozdrawiam.

  • Gaia

    2 July 2015, 13:06

    trochę nie wiem
    czy czytając marzysz
    czy tęsknisz z obawą
    hm...

  • krysta

    2 July 2015, 12:56

    zadumałam się.
    pozdrawiam.

  • Malusia_035

    2 July 2015, 11:33

    na prawdę dobry wiersz ,lubię cię czytać ,ładnie dobierasz słowa ...

    Pozdrawiam Cieplutko :))