Menu
Gildia Pióra na Patronite

❀Delicje❀


Pomiędzy oddechem a słowem
Jest miejsce na czuły gest
W bliskości ukryta jest siła
Bo miłość już taka jest
❀❀❀
Pragnie być przytulana
Nawet gdy troszkę zmęczona
Bo odpoczywa najchętniej
W twych opiekuńczych ramionach
❀❀❀
Jest dwóch serc uniesieniem
Kroplą ust studzi pragnienia
Zamyka w dłoniach cały świat
W nim tęczy barwy odmienia
❀❀❀
Snem wśród obłoków się staje
Tak delikatna jak motyle
Budzi w nas piękne marzenia
Smakuje delicją i tyle.

109 619 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • krysta

    2 September 2013, 16:39

    Pięknie o miłości...taka smaczna jak ciasteczko,które chce się zjeść i mieć wciąż więcej..:)
    Pozdrawiam miło Agnieszko :)

  • I.Anna

    2 September 2013, 11:41

    to nawet lepszy smak od Delicji, ależ pięknie jak zawsze, lubię tu wracać nawet gdy czasem milczę, ale inni oddają to co myślę i ja