Menu
Gildia Pióra na Patronite

anioły na urlopie

pomiędzy tobą a mną jest most słowami dziurawy
wrosłam w swój brzeg w ciszy co ręce wykręca
wygodnie nawet

powietrze od samotności ciężkie
łamie motyle na pół

może nie w każdą wiosnę
przeprowadza się

miłość

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • Pechowa_

    29 December 2012, 10:25

    Zabieram do Siebie zdecydowanie... :-)
    Zatrzymuje :)

  • misiek45

    28 December 2012, 22:15

    Miejmy nadzieję że ta wiosna będzie wyjątkowa,piękny wiersz pisany w zadumie Beatko-miłego wieczoru i kolorowych snów:)

  • 28 December 2012, 22:13

    Uwielbiam już ten wiersz. Uwielbiam słowa, które znajdujesz ... Uwielbiam.

    Dziękuję. Jest piękny.