Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

pomiędzy palcami
łzy
ocierając się o skórę
topią się wzajemnie
w kałuży bólu

pomiędzy ranami
blizna
w czerwieni migocząc
roziskrza się

pomiędzy cierpieniem
krzyż
unosi się nad ludźmi
niewidzialny

pomiędzy uśmiechem
wargi
spijąjac krople
słone w smaku

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • Cris

    23 August 2020, 21:20

    Piękny w swoim smutku ...pozdrawiam

    od LiaMort, Malachite, Grafit
  • LiaMort

    23 August 2020, 10:55

    Są wzloty i upadki. ;) A ostatnio tych drugich więcej niż tych pierwszych ale będzie dobrze. Musi. :)