Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Pomiędzy...

Pomiędzy naszymi spojrzeniami
kryją się ciche marznia,
którym los próbuje
dać ostatnią szansę.

Pomiędzy naszymi westchnieniami
kryją się myśli czułe,
którym rzeczywistość
chce dać nowe życie.

Pomiędzy naszymi kłamstwami
kryją się resztki wspomnień,
którym czas niestety
zabronił się odrodzić.

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
  • ~~Lotta

    1 June 2015, 20:04

    Dziękuję bardzo! :)

  • krysta

    22 May 2015, 15:50

    dobry przekaz...pozdrawiam :)

  • nicola-57

    21 May 2015, 19:22

    niebanalny, wręcz interesujący zapis przemyśleń Twoich
    jestem za, pozdr :)