Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Pomiędzy nami czas zaplata
niewidzialną ścianę
na której wiszą nasze wspólne dni
razem tworzą okrąg –
bez początku i końca
a na środku my

47 970 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • zugimihau

    19 February 2013, 00:47

    u...fajne;]

  • agulka

    18 February 2013, 19:47

    śliczne :)

  • Pechowa_

    18 February 2013, 19:00

    Piękny ten okrąg miłości... :)