Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomiędzy

Pomiędzy jednym a drugim westchnieniem słowa.
Szeptem wolniutko koją duszę i przyspieszają bicie serca.

Pomiędzy jednym westchnieniem a drugim pocałunki. Śpieszą się. Jak gdybym uciec miała przed
a nie zastygnąć w euforii.

Są i one. Spojrzenia pomiędzy.
Bogate w doświadczenie.
Odziane w dojrzałość i uśmiech.
Warkocz splecionych ciał...

55 160 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!