Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomiędzy chwilą
a kolejną chwilą
Jest taki czas
Kiedy płocha myśl
Pierwsze skrzypce gra

Stajesz w miejscu
A świat gdzieś gna
Przed oczami obrazy
inne niż na siatkówce

Jak dobrać wagi
do chwil uwagi
By Dobre dłużej
Złe szybciej
Każdą z nich
Najlepiej przeżyć

103 082 wyświetlenia
1196 tekstów
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!