Menu
Gildia Pióra na Patronite

Delikatnie

Pomasuj moje serce
dłonie mam zbyt chłodne
by je rozgrzać

Za oknem mróz
wiatr przenika jeszcze pustkę
wewnątrz
ze mną zostań

Nie czuje ciała
odczuwam
błogość doznań

Moja twarz
otulona
w objęciach anioła

Skradzioną duszę dotykiem
dla siebie zachowaj

Rozmasuj serce
nim przestanie bić
dla nas dwojga

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
  • Naja

    24 February 2019, 21:24

    Delikatnie :-)