Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrobię wszystko...

Pomaluje popołudnie intensywnym niebieskim
żeby usmiech ci świecił
przywiążę promyk słońca do twej głowy
zrobię walizkę z twoich rozczarowań
wyslę ją w podróż daleką
żeby twe żale więcej za zachmurzyły nieba
podaruję ci noc w centrum wysp tajemnych
żebyś złączył duszy części
zbuduję nam dom pod skrzydłami nadziei
zostaniemy tam wszystkie noce i dnie
żeby życie nie ciążyło nam więcej
chmury otworzą nam tę właściwą ...drogę
nim wzejdzie księżyc.
http://www.youtube.com/watch?v=rlXQ05aBWIk

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!