Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęcza...

Połykam słone łzy
spadające z nieba
które przypominają
rzęsisty deszcz

Nie patrz teraz
jak oczyszczam się
z smutku i żalu
kiedy pragnę stanąć

Śmiało przy Tobie
gdzie będziemy
podziwiać tęczę
z łez i słonecznych dni...

06.07.2020

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!