Menu
Gildia Pióra na Patronite

Połykam myśli, jak morze spiętrzone
Chociaż wiem, że to jest niedozwolone
Trawię jedynie te pozytywne
Resztę wyrzucam, bo to natywne

W krwiobiegu rozpraszam cząstki wszechmocne
I wiem jak bardzo to jest pomocne
W momencie szczęścia, uwalniam ich kilka
Wśród ludzi przebywam w postaci wilka

4626 wyświetleń
76 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!