Menu
Gildia Pióra na Patronite

milczenie.

Południe, wczesna godzina
przy oknie siedzę ja - samotna dziewczyna
telefon leży przede mną,
milczy, pokazuje nicość bezdenną
słyszę dźwięk wiadomości, myśląc że to ty
odczytuję ją, po policzkach spływają łzy
to nie ty napisałeś
'wrócę' - prosto w oczy kłamałeś
ja naiwna wciąż na ciebie czekam.

13 894 wyświetlenia
94 teksty
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!