Menu
Gildia Pióra na Patronite

Polubiłam Cię za mocno
Jak na jedną noc
Długo popółnocną.
Tak chyba nie wypada,
Więc nie przyznam się,
Bo to zbyt niegrzeczne,
Że wzrokiem koszulę
Rozpięłam Ci jeszcze
Nim poznałam Twoje imię.

3565 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!