Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naiwne marzenie

Polsko nie jesteś ty już niewolnicą
za to zostałaś kochanicą
biorą cię z prawej, biorą też z lewej
Polsko aż w takiej jesteś potrzebie?

jak alfons nad tobą mały warszawiak
ty się sprzedajesz a on zarabia
przejrzyj na na oczy nim czas się skończy
nim świat za tobą wyśle list gończy

48 108 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • 8 November 2021, 01:10

    to po rudzielcu

    z zagramanicznym dziadkiem

    jest jeszcze co brać?

    • PetroBlues

      9 November 2021, 18:08

      O dziwo jest. Jeszcze.