Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hymn Piłkarski

Polska dziś wygra mecz!
Wygra mecz!

A jak nie no to pech...
No to pech...

Bo i tak zrewanżujemy się!
I to jak!

Następny gol będzie nasz!
Będzie nasz!

I tylko nasz!
Tylko nasz!

Nie obawiaj się i nie martw!
Bo w końcu Polska wygra mecz!

Pośród gór wysokich
I głębokich mórz!

Śpiewamy tą piosenkę dla naszych strzelców!
Polska dziś wygra mecz!

Co przyniesie dzień?!
Przyniesie dzień!

I tak jedno pewne jest...
Bo tak już jest

Polska dziś wygra mecz!
Każdy to wie!

Nie ważne czy telewizor z radiem
czy stadion z dopingiem!

Polska dziś wygra mecz!

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    21 April 2017, 13:17

    Rywalizacja sportowa, to dzisiaj cywilizacja śmierci.