Menu
Gildia Pióra na Patronite

POD ''GOŁYM" NIEBEM

Położymy się w wysokich trawach...
I będziemy patrzeć na chmury...
Wtedy Ty pokażesz mi ptaszka,
a ja Tobie łono natury...

* ptaszek - skowronek zwyczajny

40 552 wyświetlenia
539 tekstów
6 obserwujących
  • 21 May 2016, 20:44

    Bolo , ile musisz wypić, żeby słyszeć te ptaszki?

  • Nete

    20 May 2016, 01:15

    Padłam i nie wstaje :D Szacun!

  • 18 May 2016, 23:19

    i może pokazałby nawet plus500bociana,
    lecz trawę zapaliła jakaś menda niesłychana ;)
    Pozdrawiam. :)

  • 18 May 2016, 13:19

    na wzgórku onejka ł*onowym ma się rozumieć...

  • onejka

    18 May 2016, 11:36

    a łono gdzie w górach, czy na nizinie ? ;)

  • Irracja

    18 May 2016, 11:01

    ... ten Skowronek zwyczajny to asekurant?...

    ;-)