Menu
Gildia Pióra na Patronite

JAROSŁAW KACZYŃSKI

Polak polityk mąż stanu przywódca narodu
Przywrócił godność Polakom
Zapewnił poczucie życia u siebie
Wśród swoich

Dziś ot tak składamy mu kwiaty
Wdzięczni za sowite emerytury
Wdzięczni za pieniądze dla dzieci
Na normalnym europejskim poziomie

Dziękujemy mu za silną państwowość
I prosimy o rządy twardej ojcowskiej dłoni
Prosimy Cię o nową konstytucję
Dla normalnego katolickiego kraju

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!