Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza

Połączone spojrzenie
Lecz słow brak
Myśli krzyczą powiedz
Co ci w duszy gra

Lecz usta zamknięte
Serce zaraz mi pęknie
Nie potrwafię patrzeć beznamiętnie
Na twoją cudowną twarz

Powiedz cokolwiek
Bo ta cisza zabija mnie
Z każdym niewypowiedzianym słowem

19 736 wyświetleń
157 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!