Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Może Być...czy Być może?"

Połączeni kłamstwami
Pły nie My od siebie do siebie
Wierzymy naiwnie że ocalejemy
A jednak w kłamstwach to nie My
Kiedy zdradzałeś i mnie dotykałeś
Dziwną minę miałeś - nie kochałeś
Kłamałeś cały czas -
Uczucia rzucane na wiatr
Ochronny płaszcz na kłamstwa miałam
Leżał na podłodze kiedy płakałam
Nie zawsze go ubierałam
Dobrą minę do złej gry ubierałam
Jeśli Ci powiem, że też kłamałam?
Skłamię
Być może...czy może Być
Wyjdzie Ci na zdrowie?
Lepiej zamilknę
Nic Ci nie powiem

....
Kiedyś
Z serii: " Ciernie serca "

281 677 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!