Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu i Teraz

Połączeni już na wieki bezgranicznym współistnieniem,
Połączyli się czując magiczne boskie tchnienie.
Radością, szczęściem i miłością przepełniona ich Dusza,
Która już żadnej innej siły nie słusza.
Tak do siebie miłością zaistnieli na wieki,
Będą istnieć zawsze...
...nawet gdy zamkną się ich powieki...

541 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    8 June 2017, 12:46

    Amen