Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uraz

pokrzyżuje wszystko
skrzywi plany
kości
wnętrzności
są wciąż niespokojne
przez uraz?
nie
przez inne dolegliwości
może jest gdzieś głębszy sens?
aby móc stanąć prosto
trzeba się odrobinkę wykrzywić
tylko, żeby tak przy tym
nikogo nie skrzywdzić

1852 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
  • książkoholiczka

    18 September 2015, 11:09

    zabliźniło się

  • 18 September 2015, 11:04

    zagoiło się wszystko??

  • książkoholiczka

    3 September 2014, 14:39

    tym razem mechaniczny

  • Ja(nek)

    3 September 2014, 14:32

    na Boga, chcę więcej Twoich tekstów!
    czy to uraz fizyczny, czy mechaniczny pokrzyżował plany?

  • książkoholiczka

    3 September 2014, 00:15

    Dziękuję w imieniu moich pleców

  • 2 September 2014, 23:22

    Bardzo ciekawy tekst.
    Pozdrawiam. :)

  • książkoholiczka

    2 September 2014, 22:35

    Dziękuję!
    ja również pozdrawiam ;)

  • krysta

    2 September 2014, 16:55

    wymowny wiersz...
    pozdrawiam Weroniko i fiszkę zostawiam :)