Menu
Gildia Pióra na Patronite

Betonowa róża

Pokrywa Cię beton,
w środku jesteś różą.

Nie dopuszczasz tlenu swego życia,
więc więdniesz.

Starasz się być twardy,
lecz od udawania się kruszysz.

Chciałeś być kimś innym,
teraz już nie musisz.

Twoje "ja" się zatraciło,
pod gruzami masek.

1747 wyświetleń
6 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!