Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko na „P”.

Pokonam czasoprzestrzeń
i będę
Przywitam pocałunkiem
stęsknionym
Pozamykam nasze szepty
muśnięciem
Poznam zmysłów siłę
szaloną...

Poszukam ciepła
w objęciach
Popłynę drogą
spełnienia
Powtulam się w radość
dotyków
Pozwolę się oddać
marzeniom...

Jeszcze tylko…

Pozamykam drzwi
byś został… i
poproszę o jedno
…pokochaj.

( ...klucz wyrzuciłam przez okno... sorry )

22 268 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących