Menu
Gildia Pióra na Patronite

pokój ducha
ukłon w stronę rozpaczy
wokół wszystko krzyczy
wokół wszystko tańczy
rozpadam się
układam w nieporozumienie

całuje usta nieprzyjaciela
siedzącego we mnie od lat
to dziwne jest stworzenie
kreuje cały świat

grzeszenie jest wiarygodne
bezbronnie poddany
składam karbin
nie chcę być na tej wojnie

przeciwko sobie
strzał ostateczny
miłość nie pieści
cnota nie pieprzy

moralny kręgosłup pogięty

9101 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
  • othermari

    1 June 2016, 13:59

    piękne!